Jaarlijkse zomer BBQ

Jaarlijkse zomer BBQ

Goed begin van de zomer met de jaarlijkse BBQ

De eerste helft van 2019 zit er alweer op en dat betekent voor velen er even heerlijk tussenuit. Lekker op zoek naar de zon  of  gewoon thuis genieten  van een welverdiende vakantie. Overigens ook niet verkeerd met de mooie, warme zomer tot nu toe.

Om de zomervakantieperiode in te luiden en het harde werken te belonen, organiseren we ieder jaar voor alle HST’ers een barbecue. Even gezellig met alle collega’s op een informele manier bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Altijd een gezellig feestje.

Net als vorig jaar hadden we ook dit jaar goed weer en een mooie opkomst, wat wil je nog meer? Via deze weg willen we iedereen een hele fijne vakantie wensen, geniet ervan. In de tussentijd rijden, varen en vliegen wij gewoon door!

Ben je (nog) op zoek naar werk? En wil jij in of na de zomer starten met een nieuwe job? We hebben verschillende opties, als chauffeur, in het magazijn of zelfs op kantoor. Kom langs tijdens de speeddate (iedere eerste zaterdag van de maand) om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk onze vacaturepagina eens. Voor vragen kun je altijd met ons chatten, bellen of mailen.

Hieronder een kleine sfeerimpressie: