Maandelijkse speeddate

Maandelijkse speeddate

Speciaal voor werkzoekenden in transport en logistiek

Normaal gesproken organiseren we iedere eerste zaterdag van de maand een speeddate. Maar vanwege de grote vraag, voeren we komende tijd de frequentie op. Check de data hieronder voor dit jaar of houdt onze Facebook en LinkedIn pagina in de gaten.

Tijdens de HST Speeddate maken geïnteresseerden laagdrempelig kennis met de mogelijkheden van ons als allround logistiek werkgever. Je kan ons dan van alles vragen. Van chauffeur tot accountmanager: iedere geïnteresseerde in de logistieke wereld is welkom om te speeddaten. “Voor medewerkers biedt ons brede dienstenpakket veel variatie in werk en mooie ontwikkelingsmogelijkheden,” aldus Manager HR Leo Brant.

Vrijblijvend

Solliciteren vooraf via onze website mag, maar is niet verplicht. “We houden dit heel vrijblijvend,” licht Brant toe. “Als geïnteresseerde krijg je tijdens de speeddate een indruk van ons bedrijf. Uiteraard vergezeld door een kop koffie, thee en een versnapering. Verder willen we vooral kennismaken. Wie ben jij? Wat wil je? Wat bieden wij jou? Zie het als een date, waarbij je een gevoel krijgt of je bij elkaar past en verder wilt.”

Over HST Groep

Met diverse bedrijfsonderdelen bedient HST Groep vanuit Twente vooral de business-to-business markt in de Benelux, Duitsland en Scandinavië. Via netwerkverkeer bereikt het de gehele Europese markt. Met een zee- en luchtvrachtafdeling zijn we ook intercontinentaal actief. Daarnaast bieden we warehousing mogelijkheden aan voor de opslag van goederen en value added logistics activiteiten (co-packing).

Bekijk de vacatures

Neem als voorbereiding op de HST Speeddate onze vacaturepagina door en bekijk alvast wat bij jou past.

Data HST Speeddate

  • Zaterdag 14 september 2019
  • Zaterdag 28 september 2019
  • Zaterdag 12 oktober 2019
  • Zaterdag 26 oktober 2019
  • Zaterdag 9 november 2019
  • Zaterdag 23 november 2019
  • Zaterdag 7 december 2019
  • Zaterdag 21 december 2019

Tussen 8.30 uur en 12.00 uur is iedere aanpakker van harte welkom bij Transportcentrum 2 in Enschede.

Vooraf aanmelden is niet nodig.