HST Kerstfeest 2018

HST Kerstfeest 2018

HST Kerstfeest 2018

Een paar weken terug genoten we met de collega’s en relaties nog van de première fantastic beasts 2 tijdens het HST filmevenement. Twee betoverende avonden die de magie in ons naar boven bracht. En nu is heel HST alweer in de kerststemming, ho ho ho! Want zaterdag 8 december 2018 was het zover, het jaarlijkse HST kerstfeest voor al onze medewerkers inclusief partners en kinderen. Met ruim 500 aanwezigen was het wederom een groot spektakel. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Traditie

In 2014 zijn we met de eerste editie gestart en vanwege groot succes konden we daarna niet achterblijven. Sindsdien is er een jaarlijks terugkerende traditie geboren. Ooit begonnen met circa 350 aanwezigen maar de teller heeft inmiddels de 500 al gepasseerd. Dit jaar waren maar liefst 365 volwassenen en 155 kinderen aanwezig. Een mooi aantal kun je wel zeggen. Het HST kerstevenement 2018 was als vanouds en bracht dit jaar:

  • Muzikale omlijsting van de band ‘UNITE’ met tussendoor swingende platen van de dj
  • Rollend ijs, een uniek ijsconcept van Rolios
  • 2 soorten speciaal biertjes gebrouwen door onze eigen collega Michiel Ruepert
  • Een speciale kinderhal voorzien van springkussens en speciale frietkraam
  • Ouderwets vertrouwd stamppotbuffet
  • Echte kerstman die ook kerstpakketten aan de kinderen uitdeelde
  • Kerstpakket naar keuze voor alle medewerkers en een echte Nordmann kerstboom

Rollend ijs

Toch hebben we het dit jaar iets anders aangepakt. Waar voorheen het ambachtelijke ijs van ‘Van der Poel’ aanwezig was, konden we dit jaar genieten van het unieke ijsconcept van Rolios. Ambachtelijk en met de handgemaakte rolletjes ijs. Het ijs was niet alleen om je vingers erbij af te likken, maar ook een genot om naar te kijken. Bijzonder om te zien hoe de vloeibare mix op de super koude plaat, met een temperatuur van -20 °C, tot ijs werd bereid. Maar wat een werk zeg!

Speciaalbier

Daarnaast tapten we voor het eerst twee verschillende soorten speciaal biertjes, gebrouwen door onze eigen collega Michiel Ruepert. Vanuit brouwerij de ‘blinde vink’ heeft hij speciaal voor het kerstfeest twee grote vaten van 60 liter bier gebrouwen. Dat HST zoveel fijnproevers had, bleek wel weer. De fruitige ‘IPA’ en het ‘saisson’ biertje smaakten naar meer want de vaten waren zo leeg.

Rond de klok van 18:00 uur deelde de kerstman speciale kinderkerstpakketten uit aan de kids. Hup iedereen even uit de speelhal om het pakket op te halen en maar gauw weer verder spelen. Wat waren ze blij met alle leuke cadeaus. Na afloop kon het personeel ook een echte Nordmann kerstboom meenemen en het kerstpakket naar keuze ophalen. Kortom het was wederom een leuk maar gezellig kerstfeest. Missie geslaagd en op naar volgend jaar!

Dan rest ons nog maar één ding te zeggen:

Hele fijne feestdagen, geniet ervan!


Hieronder een kleine sfeerimpressie van het jaarlijks terugkerende, legendarische kerstfeest: