Jubilarissen in februari

Jubilarissen in februari

Jubilarissen in februari

”Time flies when you’re having fun”. Een veelgebruikt, Engels spreekwoord, om aan te geven dat de tijd voorbij vliegt als je het naar je zin hebt. Want wat is de tijd snel gegaan voor twee HST medewerkers. Deze maand vierden we het 12,5-jarig jubileum van Patrick en in het bijzonder het 25-jarig jubileum van Henri. Iets waar we trots op zijn en zeker niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. Even een korte terugblik.

Jubilaris Patrick

Op Valentijnsdag werd Patrick van HST Logistiek in de watten gelegd. Al 12,5 jaar staat hij dagelijks klaar om de value added logistics activiteiten (ook wel co-packing) voor onze klanten in goede banen te leiden. Denk aan de opbouw van displays, assemblage van o.a. geschenkverpakkingen, labelen van producten, maar daarnaast ook het gehele retourproces ervan. Ter ere van zijn 12,5-jarig jubileum, werd hij verrast met een bos bloemen en een leuk versierde werkplek.

Jubilaris Henri

De dag erna werd internationaal chauffeur Henri in het zonnetje gezet voor zijn bijzondere jubileum. Al 25 jaar een vertrouwd gezicht voor zowel klant en collega. Henri is veel in de regio Duitsland te vinden met zijn truck. Als blijk van waardering, stond er uiteraard ook voor hem een bos bloemen klaar met gebak. Even gezellig, onder het genot van een kop koffie en thee, de afgelopen 25 jaar met de collega’s doornemen.

Ook via deze weg: bedankt voor jullie inzet heren en van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Op naar de volgende!

Collega worden van Patrick en Henri?

Werken bij HST Groep betekent aan de slag gaan bij een succesvol, veelzijdig familiebedrijf met een no-nonsense cultuur. Je handen uit de mouwen steken, dat zien we graag. Ben jij ook een aanpakker?

Bekijk dan hier onze vacatures. Wie weet zien we je binnenkort bij HST!