Augustus, maand van de jubilarissen

Augustus, maand van de jubilarissen

Augustus, maand van de jubilarissen

Regelmatig hebben we jubilarissen in ons midden, maar deze maand was toch wel heel bijzonder. Geen één of twee, maar 5 medewerkers die 12,5 jaar in dienst zijn. Samen in totaal maar liefst 62,5 jaar in één maand en daar zijn we natuurlijk trots op. Uiteraard wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben we allen even in het zonnetje gezet met onder andere een bloemetje.

Patrick en Jordi

Jordi

Patrick

Maandag 5 augustus was het zover, de eerste twee jubilarissen. Patrick is nachtchauffeur en zoals de functie het al zegt, werkt hij voornamelijk ’s avonds en ’s nachts. Wanneer iedereen lekker in zijn/haar bed ligt, bezorgt hij goederen in Nederland tot in de late uurtjes. Jordi daarentegen werkt op kantoor en als er iemand is die het bedrijf goed kent, dan is hij het wel. In 12,5 jaar tijd heeft hij verschillende functies bekleed en inmiddels is hij al een tijdje werkzaam als accountmanager. Dagelijks regelt en coördineert hij zee- en luchtvrachtzendingen, vaak gecombineerd met wegtransport, voor onze klanten.

Richard, Ronnie en Frank

Frank

Ronnie

Een week daarna was de beurt aan Richard en Ronnie. Maandag 12 augustus was de dag van Richard en woensdag de 14e van Ronnie. Beide zijn internationaal chauffeur en  ze zitten doordeweeks veel  op de weg om buiten Nederland goederen af te leveren. Denk aan bijvoorbeeld ritten naar Duitsland of Scandinavië.

De laatste jubilaris van deze maand is chauffeur Frank. Donderdag 15 augustus kon zijn dag niet meer stuk toen hij zijn, door collega’s, versierde cabine zag. Net als de andere chauffeurs is Frank veel onderweg om zendingen af te leveren in Nederland.

Heren, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet. Op naar jullie volgende jubileum!

Collega worden?

Bekijk onze vacatures eens of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tijdens de speeddate iedere eerste zaterdagochtend van de maand. Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen of chatten. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort wel als nieuwe collega!

P.s. van Richard hebben we helaas geen foto beschikbaar.