Ronnie

1e monteur bedrijfswagens en APK-keurmeester
Ronnie

“Top werkgever 100%”

Waar het begon

Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij HST. Daarvoor heb ik ruim 20 jaar voor een merkdealer gewerkt. Vanwege een faillissement ben ik destijds op zoek gegaan naar iets anders en uiteindelijk bij HST terecht gekomen. Het is echt een wereld van verschil qua werken, in positieve zin. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar bij HST aan de slag en heb het sindsdien super naar mijn zin.

Wat doe je dagelijks zoal?

Mijn functie is eigenlijk allround, van diagnoses stellen tot aan reparaties met alles wat daarbij komt kijken. Grotendeels bestaat mijn werk uit het APK keuren van trekkend en getrokken materieel als ook het ijken van tacho’s. Ik zoek naar storingen en bouw nieuwe voertuigen op. Kortom mijn werkdag(en) variëren qua inhoud.

Wat ik het leukste vind binnen mijn werk, is de verantwoordelijkheid over het uitgevoerde werk en de leuke sfeer onder de collega’s.

Hoe ervaar je het werken bij HST?

Het totaalplaatje bij HST is gewoon in één woord: top! Ik heb weinig tot niets te klagen en ga iedere dag met veel plezier naar het werk. Wat mij het meeste bevalt, buiten het monteurswerk om, is dat de stress en werkdruk een stuk minder is dan bij een dealer. Hierdoor kan ik beter functioneren en mijn werk nog beter uitvoeren. Dit werkt gewoon veel prettiger.